Hoe zwaar werk beloont word

“Je bent het gezicht van Roan”

Een baan als campingmedewerker is zeer dynamisch, waarbij de gast altijd centraal staat. Je bent een mensen-mens en beschikt over een goed inlevingsvermogen voor de gasten. Je runt je eigen camping met de bijbehorende verantwoordelijkheden en wordt hier door Roan geheel in vrijgelaten, dus maak je je eigen indeling voor de wisselingen en schoonmaak, bevoorrading van het gas, verwerken van het linnen, het opstellen van de planning van de gasten en de overige administraties.

Op de wisseldagen – maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag – kan je werkdag zomaar eens van 6.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond duren. Belangrijk blijft dat de gast altijd centraal staat en je hier ook naar handelt. Je bent het gezicht van Roan. Het ontvangen van de gasten met een welkomstdrankje en een verhaal over de bezig- en bezienswaardigheden op en rondom de camping is een feest om te doen. De gasten vertrouwen volledig op jou.

Buiten de wisseldagen laat je frequent je gezicht zien bij de gasten en dit wordt veelal enorm gewaardeerd. Dat gasten je een kop koffie of iets anders te drinken aanbieden is geen uitzondering, en het komt geregeld voor dat er zomaar een flesje wijn of een ander cadeautje wordt achtergelaten na hun geslaagde vakantie.
Bij problemen sta je klaar voor de gast en los je deze zoveel mogelijk op. Lukt dit niet, dan kan je gelukkig terugvallen op een regioteam.
Het regioteam vult jou aan met extra kennis van techniek, installatiewerk en komt je bevoorraden indien er tekorten ontstaan, met bijvoorbeeld inventaris of gebreken aan meubilair of apparatuur.

Mark en Majlits van Essen, Campingmedewerkers